Dragi elevi și profesori, înscrierea la Concursul și Simpozionul Național “SOS – PRODUCȚIA DE ALIMENTE!”, s-a încheiat.
Jurizarea lucrărilor trimise, va fi efectuată de o comisie din care vor face parte reprezentanţi ai instituţiilor partenere. Având în vedere condiţiile de desfăşurare a concursului, NU se admit contestaţii la evaluare.

Cele mai bune lucrări vor fi premiate la festivitatea organizată în data de 15 aprilie 2019, ora 10, la BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ „PETRE DULFU” din Baia Mare, în SALONUL ARTELOR. Elevii şi profesorii cu participare indirectă vor primi diplomele în format electronic pe adresa de e-mail indicată în formularul de înscriere.

Criterii de jurizare:
- Aspectul lucrării
- Claritatea şi impactul mesajului transmis prin lucrare și sloganul inserat
- Pentru lucrările de la secţiunile 1 şi 2 se urmăreşte utilizarea cât mai complexă a noţiunilor studiate la disciplina Tehnologia Informaţiei şi a Comunicaţiilor.